Aanbod
Team
Contact
Vacature


English version 
click here

Geldenaaksevest 4/301
3de verdieping
3000 Leuven


Contact


Wilt u meer informatie over onze werking? Wilt u zich aanmelden voor een verkennend gesprek? Of wilt u ons contacteren als verwijzer? Contact opnemen kan telefonisch of via e-mail.

Algemeen- geen specifieke voorkeur voor teamlid: info.cpps@telenet.be
(Marleen Gheldof volgt de aanmeldingen op en kijkt de beschikbaarheid bij de collega's na)

Specifieke voorkeur voor een teamlid: contacteer onze medewerkers rechtstreeks. 

Gelieve bij contactname ook een gsm nummer te vermelden zodat we een bericht kunnen sturen. Soms gebeurt het dat de e-mails die we versturen in spam terechtkomen.

Bereikbaarheid 


De praktijk is gelegen op de derde verdieping. In de inkomhall kunt u aanbellen bij CPPS. De bel bevindt zich boven de brievenbussen. Er is een lift en een trap naar de 3de verdieping.

Met trein of bus

Het CPPS is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op wandelafstand (700m) van het trein- en busstation van Leuven (zie het kaartje hieronder). Bij het buitenkomen van het trein- of busstation steekt u het Martelarenplein over en slaat u linksaf. U volgt de Tiensevest tot voorbij het kruispunt Tiensepoort, waar de Geldenaaksevest begint. Het CPPS ligt aan uw rechterkant, net voorbij het kruispunt. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Tiensepoort’, in de Tiensestraat (dubbelklik op de kaart om ze te vergroten en de bushaltes zichtbaar te maken). Deze halte wordt aangedaan door de lijnen 380, 558, 7, 8 en 9.

Met de auto

Vanop de E40 neemt u de E314 en neem onmiddellijk afrit 15 richting Leuven centrum. U volgt de weg tot aan de Leuvense ring. Draai de Leuvense ring rechts op, richting Tienen en Diest. U rijdt tot aan de Tiensepoort. Het CPPS is dan aan uw linkerkant, net voor de verkeerslichten van de Tiensepoort. U kunt doorgaans vlot parkeren langs de Geldenaaksevest of de Schreursvest (parkeerschijf verplicht).